God Hate Fags!

Tilbudene om omvending fra homoseksualitetens perversitet til kristendommens englesang er mange på nettet, og USA står her i første rekke med en rekke ulike tilbud. Out&About gjorde meg oppmerksom på organisasjonen Love God’s Way som helt klart er stedet for deg som føler deg litt “gay,” men ikke synes det er fett. Love God’s Ways har dog noe overraskende ingen ringere enn Oscar Wilde som sin gallionsfigur – men la oss kikke litt på hvordan de bruker Wilde:


Dette tåredryppende sitatet av Wilde avslutter med et skarpt eksempel på en rekuperasjonsstrategi – en omvendt “outing”, ja vi kan kalle det en “inn-ing” av Wilde – der homoikonet blir avslørt som REFORMERT! Wildes tekst om smerte og lidelse beskriver jo selvsagt hans via dolorosa fra syndig til syndfri! Selvklart! Så, litteraturvitere der ute i verden (samt alle queer/gay teoretikere) – OMSKRIV HISTORIEN NÅ!

Men tross alt er det ikke bare “historiekorrigering” Love God’s Way arbeider med, for organisasjonen skal primært hjelpe folk på den tunge veien fra homoseksualitetens klamme klør til Guds varme favn. Det forklares under rubrikken “GAY?” der kan man lese følgende budskap:


Første skritt på veien er å revurdere CD samlingen din – for som de skriver under Gay Bands er musikk et av de farligste instrumentene i homoseksualiseringen av samfunnet: “One of the most dangerous ways homosexuality invades family life is through popular music. Parents should keep careful watch over their children’s listening habits, especially in this Internet Age of MP3 piracy.” Og farlige bands er det nok av på listen, jeg gir et lite utdrag her:


Love God’s Way undervurderer ikke musikkens transformative kraft, så hvis dere vil unngå selvmord og ikke få AIDS, bør dere la vær med å høre på The Scores og The Greatful Dead. Effekten av Morrissay er derimot mer tvilsom, men derfor er det vel best å passe seg. Musikken som anbefales, derimot, er Cindy Lauper (kanskje de har oversett sangene hennes om lesbisk kjærlighet, drag queens og om å “komme ut”?). Samtidig er det en link til The Evening Service og Donnie Davis og deres catchy hit God Hate Fags.


Budskapet her er tilsynelatende klart: “God hates fags, and if you are a fag he hates you too.” Men går man teksten litt nærmere i sømmene ser man derimot at skillet mellom denne og f.eks. Rufus Wainwrights “Gay Messiah” kanskje ikke er så stort allikevel. For er det ikke slående hvordan Davis gjentagende ganger bruker formuleringer som “backdoor,” “on my knees,” og “inside of me”? Og kanskje ikke minst refrengets catchy “Jesus the savior is the only man for me!”..

Love God’s Ways program har i hvert fall en klar profil, som forkortelsen C.H.O.P.S bærer bud om:

Så nå vet dere hvem dere skal melde dere til hvis dere vil bli NORMALE mennesker. Men hvis det ikke fungerer kan dere være trygg på at det ikke blir meg som kaster den første stenen. Jeg spanderer snarere en øl på Homoklubben TEASE..

2 Responses to “God Hate Fags!”

  1. CYF Says:

    >Det er en aftale! Hvornår skal vi sige?

  2. Susanne Says:

    >Re: Dude, Your Band is Gay. I’m confused are they calling Merzbau gay, or did they mean Merzbow? Has anyone heard of Merzbau?